Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
- 800 g di vongole, fresche e spurgate
- 500 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 546 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 8.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1h 30min
Blinis con burrata e scampi
1h
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35min
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1h 30min
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Vellutata di zucca e scampi
2h
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45min