Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Burger
- 30 g di porro
- 50 g di zucchina a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di melanzana a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di carota a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di ceci in scatola, scolati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di radice fresca di zenzero grattugiata
- 1 pizzico di finocchietto selvatico tritato
- 1 cucchiaio di fecola di patate
- 1 albume
- pangrattato o crusca d'avena (optioneel)
Salsa allo yogurt
- 5 foglie di mentuccia, lavate
- 120 g di yogurt greco bianco non zuccherato
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1535 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 25.7 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55min
Mini burger di broccoletti e ceci
1h 35min
Polpettine di ceci
1h 5min
Burger in agrodolce
1 Std. 10 Min
Burger di fagioli e feta
1h 35min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Burger speziati di quinoa e cannellini
45min
Burger piselli e ricotta
35min
Falafel di ceci con salsa allo yogurt
40min
Cotolette di soia
35min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min
Polpette di fagioli e rosmarino
20min