Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di riso, preferibilmente integrale
- 10 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 500 g di ceci in scatola sgocciolati (peso netto)
- 70 - 80 g di acqua
- 2 cucchiaini rasi di sale
- 30 g di cipolla bianca a metà
- 5 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 200 g di peperoni rossi a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 761 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di tonno e curcuma
1h
Polpette di avocado e lenticchie con salsa acida
1h 30min
Polpettine di ceci
35 Min
Polpettine di ceci
1h 5min
Polpettone vegetariano
1h 30min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 Min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20 min
Polpette di ceci e prosciutto con zucca fritta
25 min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35 Min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 Min
Polpettine di ceci con crema di cavolo viola (per 2 persone)
35 Min