Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
-
270
g di farina di grano saraceno per polenta, a grana grossa (cottura: 40 minuti)
of 270 g di farina di mais bianca bramata per polenta, a grana grossa (cottura: 40 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1003 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta al formaggio
1 Std.
Taroz
1 Std.
Risotto alla monzese
35 Min
Polenta e bruscitti
2 Std. 20 Min
Sciatt
1 Std.
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 Min
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Risotto timo e toma
35 Min
Risotto al Teroldego
40 Min
Risotto al Barolo
30 Min
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Pizzoccheri
50 Min