Compatibele versies
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alla bolzanina
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 80 g di cetriolini sott'aceto a tocchetti
- 100 g di yogurt bianco naturale
- 40 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
Asparagi e patate
- 600 g di acqua
- 650 g di patate piccole, con la buccia
- 1200 g di asparagi, puliti
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di zucchero
- 200 g di prosciutto tirolese
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2159 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle agli spinaci
1h
Strangolapreti alla trentina
4h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle alla barbabietola
30min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Gnocchetti de gris
30min
Canederli allo speck
2óra 40p
Goulash di manzo con canederli al vapore
1h 40min
Asparagi e patate con salsa olandese
50 Min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Salsa bolzanina
15min