![Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/237467.jpg)
Compatibele versies
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alla bolzanina
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 80 g di cetriolini sott'aceto a tocchetti
- 100 g di yogurt bianco naturale
- 40 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
Asparagi e patate
- 600 g di acqua
- 650 g di patate piccole, con la buccia
- 1200 g di asparagi, puliti
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di zucchero
- 200 g di prosciutto tirolese
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2159 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porri
40 Min
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 godz. 20 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Porri in crema delicata
35min
Kaiserschmarren
50 Min
Salsa bolzanina
15min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Strangolapreti alla trentina
4h
Risotto al Teroldego
40 Min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min