Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 carciofi puliti e a fettine sottili (possibilmente di Albenga)
- 2 limoni, il succo spremuto fresco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di sale
- 900 g di acqua
- 300 g di farina di ceci
- 1 cipollotto a metà
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1481 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 33.4 g
- Vetten
- 19.4 g
- Vezels
- 10.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40 min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Panissa
45min
Testaroli di farro alle noci
45min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Cappon magro
4 godz. 30 min
Budino cioccolato e amaretti
2 Std. 55 Min
Sardenaira alla sanremasca
3sa 10 dk
Buridda alla ligure
55min
Brandacujun
45min