Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di piselli freschi, solo i baccelli lavati e puliti
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di panna (30-40% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1330.2 kJ / 318.2 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 31.2 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca
30 Min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 Min
Dado vegetale
1 Std.
Vellutata di topinambur e salvia
50 Min
Confettura di pere e fiori di lavanda
1sa 20 dk
Pesto alle foglie di carota
10 Min
Purè di mele e sedano rapa
55 dk
Composta di pere, limoni e pistilli di zafferano
1 Std. 30 Min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50 Min
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1sa 20 dk
Composta di pere e zenzero (a ridotto contenuto di zuccheri)
1sa 20 dk
Composta di cipolle rosse
2 Std.