Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
180
g di fave fresche, sgranate
of 180 g di fave surgelate (vedere consigli) - 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di semi di coriandolo
- 1 cucchiaio di semi di cumino
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cipolle, in quarti
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline
- 5 g di menta fresca, le foglioline
- 240 g di ceci in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 1 cucchiaino di sale fino
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ - 1 cucchiaino di peperoncino secco
- farina, q.b. per infarinare
- olio di oliva, q.b. per friggere
- 1 lime, a fettine
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1190 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 13.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di avocado e lenticchie con salsa acida
1sa 30 dk
Hummus di fave (vegan)
45 min
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20 min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 min
Club Sandwich falafel, pomodorini, babaganoush con patate
6 Std.
Svizzere vegan
1h
Hummus di ceci
9 Std. 20 Min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1sa 30 dk
Zuppa di miso con soba
55min
Lenticchie all'indiana
35 min