![Salsa ai porri caramellati Salsa ai porri caramellati](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/89D35661-0F56-4965-9747-8F3B301B3315/Derivates/73E4214F-FF7D-4E37-B0F9-49717B9A618B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di porri (la parte bianca) a rondelle
- 35 g di burro a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di Whisky
- 75 g di acqua
- 50 g di zucchero grezzo di canna
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato a piacere
- ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
- 2 cucchiai colmi di semi di sesamo
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 3484 kJ / 834 kcal
- Eiwitten
- 8.69 g
- Koolhydraten
- 63.32 g
- Vetten
- 52.67 g
- Vezels
- 11.45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Agliata verde
15min
Gazpacho feta e cetrioli
1ч. 10 мин.
Budini aromatici al pomodoro
1ч. 10 мин.
Zuppa di cipolle
1h
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50min
Mousse all'avocado
15min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 5 min
Bicchierini di mele al mascarpone
30min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Cheesecake al pesto genovese
9h
Pappa al pomodoro
35min