Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 60 g di tofu naturale a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di acqua
- 450 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino raso di sale, preferibilmente integrale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 800 g di bietole fresche, i gambi a pezzi (2 cm circa) e le foglie a strisce (1 cm circa)
- 700 g di spinaci freschi, le foglie a strisce (1 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di cipollotti con la parte verde a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di lievito alimentare in scaglie + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta frolla al farro (vegan)
2h 40min
Pasta al forno vegan
1 godz.
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 godz. 40 min
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min
Svizzere vegan
1 godz.
Crêpes (vegan)
1 godz.
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8 godz.
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 godz. 20 min
Torta della nonna (vegan)
4h
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1 godz.
Crostata di zucchine (vegan)
1 Std. 50 Min
Besciamella (vegan)
15min