![Riso Kashmiri Riso Kashmiri](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/93490A25-D613-40B8-A1D8-6649A6F85819/Derivates/4490847F-2D6A-4F00-8F90-612EFE723A43.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di riso basmati (cottura 18 minuti)
- 3 semi di cardamomo
- 3 chiodi di garofano
- 1 stecca di cannella
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 100 g di cipolla, a metà
- 20 g di nocciole sgusciate
- 30 g di olio di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 1000 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1167.3 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di miso con verdure
30min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1h 30 min
Tè speziato indiano (Chai Masala)
15 min
Chutney al cocco e coriandolo
45 min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4 Std. 5 Min
Noodles con verdure al curry
35 min
Noodle di soba con tofu
35 min
Ramen (vegan)
1h 50 min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30min
Verdure al curry
1h
Lenticchie all'indiana
35 min