Compatibele versies
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di patate a cubetti
- 150 g di sedano rapa a cubetti
- 50 g di porri a pezzi
- ½ lemon grass
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 350 g di acqua
- 1 g di liquirizia in polvere
- 50 g di carne di cavallo a sfilacci
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 88 kJ / 21 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure all'orientale
10min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1 Std.
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 Min
Crema di asparagi
50 Min
Misto di mitili all'orientale con riso basmati
50 Min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 Std. 10 Min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50 Min
Chop suey ai gamberi
1 Std.
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1 Std.
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1 Std.
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 Min