Compatibele versies
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di patate a cubetti
- 150 g di sedano rapa a cubetti
- 50 g di porri a pezzi
- ½ lemon grass
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 350 g di acqua
- 1 g di liquirizia in polvere
- 50 g di carne di cavallo a sfilacci
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 88 kJ / 21 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di zucca e calamaretti
35 Min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 Min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 Min
Gazpacho di carote
10 Min
Chop suey ai gamberi
1 Std.
Gazpacho finocchio e mela
15 Min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1 Std.
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45min
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50min
Vellutata alle nocciole
1 Std.
Vellutata di piselli con filetto in citronette
45min