Compatibele versies
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di patate a cubetti
- 150 g di sedano rapa a cubetti
- 50 g di porri a pezzi
- ½ lemon grass
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 350 g di acqua
- 1 g di liquirizia in polvere
- 50 g di carne di cavallo a sfilacci
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 88 kJ / 21 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frullato rinfrescante di carote e zenzero
10 min
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3 godz. 35 min
Insalata di granchio e gamberi con maionese allo zenzero
35 Min
Gazpacho alle fragole e mandorle
1h 20 min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3h
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h
Crema di carote e zenzero
20 min
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2h
Purè di mele e sedano rapa
55min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Purè di zucca e porri
45min
Cavolo rosso stufato
45min