Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di Gorgonzola
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di latte
- 600 g di verdure miste a bastoncini (es. carote, sedano, indivia belga, cetrioli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 464 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Tomino con coulis di fichi
55min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 Min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1h 20min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Porri in agrodolce al Varoma
30min