Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di patate a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 50 g di ricotta fresca
- 3 uova
Terminare la preparazione
- noce moscata in polvere q.b.
- germogli misti q.b.
- pane carasau q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 268 kJ / 64 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan al cavolo viola
55 Min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 Std.
Flan di funghi porcini
1 Std.
Mini bonet
2 Std.
Flan di carote
50 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Bagna cauda
35 Min
Fonduta
8u. 20min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Bonèt
2 Std.
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min