Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di patate a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 50 g di ricotta fresca
- 3 uova
Terminare la preparazione
- noce moscata in polvere q.b.
- germogli misti q.b.
- pane carasau q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 268 kJ / 64 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1j
Tortini di zucca
1h 20min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1h 20min
Sformatini di asparagi
45min
Flan di carote
50min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Fonduta
8 godz. 20 min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min