Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di semolino
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli d'uovo
Ragù di verdure
- 100 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carote a tocchetti (circa 1 cm)
- 100 g di piselli freschi
- 150 g di asparagi a tocchetti (circa 1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- burro q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di semolino
30 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi bicolore
2h
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Zuppa di baita
45min
Gnocchi di polenta
25min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Pisarei e faśö
35min