Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di semolino
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli d'uovo
Ragù di verdure
- 100 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carote a tocchetti (circa 1 cm)
- 100 g di piselli freschi
- 150 g di asparagi a tocchetti (circa 1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- burro q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30 min
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1h 50 min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi verdi alla romana
1sa 20 dk
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 godz. 40 min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2sa
Torta di patate borgotarese
2sa
Lasagne con ragù di verdure (Bimby Friend)
1h 10 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min