Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di semolino
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli d'uovo
Ragù di verdure
- 100 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carote a tocchetti (circa 1 cm)
- 100 g di piselli freschi
- 150 g di asparagi a tocchetti (circa 1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- burro q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso e porri
30min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi di polenta
25min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h