Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di sedano a pezzi
- ½ peperone rosso, pulito e a tocchetti
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 2 cucchiai di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 374.9 kJ / 89.6 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 216.8 mg
Alternatieve recepten
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25 min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Burro alle acciughe
4h 20min
Zucchine piccanti
55 min
Salsa selinuntina
15min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20 min
Salsa ai porri caramellati
30min
Sformato di cardi
1h
Bagna cauda
35 Min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Salsa tonnata
20 min