Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di sedano a pezzi
- ½ peperone rosso, pulito e a tocchetti
- 1 peperoncino di Caienna fresco
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 2 cucchiai di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 2343 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 41.6 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo in salsa aioli
1h
Salsa al cren
120ωρ. 10 λεπτ.
Zuppa di cipolle
1h
Salsa alla reggiana
15min
Salsa turca
10min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Salsa selinuntina
15min
Salsa di cipolle e mele
30min
Salsa tartara
10min
Salsa tonnata
20min
Crema all'aglio
50min
Salsa verde "Bagnet"
15min