Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di vino rosso, tipo Beaujolais o Dolcetto
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 2 stecche di cannella (circa 5 g)
- 3 chiodi di garofano
- 800 g di pere, sbucciate, in quarti e private del torsolo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Antipasto piemontese
25 min
Mini bonet
2h
Bagna cauda
35 Min
Salsa tonnata
20 Min
Zabaione
15 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Bonèt
2h
Cipolle ripiene di magro
1 godz. 40 min
Zuppa di cipolle
1h
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Martin sec al Barolo
4 Std. 30 Min