Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di vino rosso, tipo Beaujolais o Dolcetto
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 2 stecche di cannella (circa 5 g)
- 3 chiodi di garofano
- 800 g di pere, sbucciate, in quarti e private del torsolo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Martin sec al Barolo
4h 30min
Giardiniera sott'aceto
721 Std. 25 Min
Zabaione
15min
Insalata russa
1h
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Keine Bewertungen
Stroscia di Pietrabruna
50min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Bagna cauda
35 λεπτ.
Bonèt
2h
Antipasto piemontese
25min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Salsa tonnata
20min