Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b. per imburrare
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 150 g di uova (circa 3 uova)
- 100 g di panna
- 10 g di miele
- gherigli di noci q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 192 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con tre mousse
2h
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Bicchierini capresi
30min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Mini cheesecake salate al basilico
3 Std. 30 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min