Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b. per imburrare
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 150 g di uova (circa 3 uova)
- 100 g di panna
- 10 g di miele
- gherigli di noci q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 192 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30 min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Bicchierini capresi
30 min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1h 30 min
Flan al salmone affumicato
45 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min