Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di farro
- 100 g di grano saraceno
- 500 g di acqua + q.b.
- 50 g di aceto di mele
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 80 g di semi di sesamo
- 80 g di semi di lino
- 80 g di semi di girasole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 15.4 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10 min.
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di segale
3h 20min
Pane con farina di mais
5h 5min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Crackers integrali al rosmarino
2 Std. 40 Min
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min.
Pane integrale al vapore
2h
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pane integrale ai semi vari
4h 10min