Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bignè
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina
- 3 uova
Crema al radicchio
- ½ scalogno
- 50 g di speck
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di radicchio a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 250 g di latte
- 45 g di farina
- 20 g di burro a pezzi
Glassa al taleggio
- 100 g di Taleggio
- 200 g di latte
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 561 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3 Std.
Bignè con tre mousse
2sa
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 dk
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Bicchierini capresi
30 dk
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1sa 15 dk
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5 Std.