Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 60 g di porro a pezzi (2 mm)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 260 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
of 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 250 g di farina di forza (manitoba)
- 250 g di farina di farro
- 2 cucchiaini di sale
Farcitura e termine della preparazione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di acqua
- 150 g di salame a fette (3 mm)
- 6 fichi in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 6.7 g
Alternatieve recepten
Pizza alla farina di farro
2h 10 min
Focaccia di ceci saporita
3h
Focaccia allo yogurt
3h
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40 min
Focaccia tirolese
3h 30min
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Pane all'orzo
2h 45min
Mini hamburger veloci
50 min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h
Focaccia ai cereali
2 godz. 5 min