Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 290 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 1 cucchiaino di sale + q.b. per spolverizzare
- 500 g di farina di farro semi integrale + q.b. per spolverizzare
- 25 g di lievito madre di farro disidratato
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 100 g di mozzarella di riso a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 53.3 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alla farina di farro
2sa 30 dk
Pizza alla farina di farro
2hod. 10min
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Panini dolci al farro con frutta secca
1sa 15 dk
Focaccia ai cereali
2h 5min
Pane rustico ai semi
1h 30min
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40 dk
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Spighette al kamut
3hod. 55min
Treccia di grano saraceno alle noci
5hod. 10min