Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 290 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 1 cucchiaino di sale + q.b. per spolverizzare
- 500 g di farina di farro semi integrale + q.b. per spolverizzare
- 25 g di lievito madre di farro disidratato
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 100 g di mozzarella di riso a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 53.3 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza alla farina di farro
2 Std. 10 Min
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 Std. 10 Min
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40 Min
Piadina integrale farcita
40 Min
Focaccia alla farina di farro
2 Std. 30 Min
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Pane ai cereali con i semi
3u. 10min
Mini hamburger veloci
50 Min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 Std.
Pane di grano saraceno
2 godz. 35 min