Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di zucchero di canna
- 60 g di olio di semi di mais
- 80 g di bevanda a base di soia non dolcificata
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Crema pasticcera
-
100
g di zucchero
of 100 g di zucchero di canna - 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di bevanda a base di soia non dolcificata
- 1 pizzico di curcuma in polvere
- 50 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 795 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Plumcake allo yogurt di soia (vegan)
1 Std.
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1h 30min
Torta al cocco (vegan)
55 min
Torta di farro al cacao e pere (vegan)
1 Std.
Cheesecake (vegan)
2 godz. 15 min
Crostata integrale alle fragole
1h 5min
Tiramisù Vegan
3 godz. 20 min
Colomba Vegan
3h
Crema pasticcera (vegan)
15 Min
Pan di Spagna (vegan)
50 min
Besciamella (vegan)
15 Min
Maionese (vegan)
10 Min