Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di robiola a pezzi
- crostini tostati di pane bianco, a piacere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 4088 kJ / 977 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 85.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté di fegatini
30 dk
Salsa selinuntina
15 min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Salsa della nonna
3 godz. 30 min
Senape
5h 15min
Salsa greca
10 min
Salsa di cipolle al balsamico
35min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50min
Salsa belga
Keine Bewertungen
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Salsa appetitosa
10 min
Salsa alla reggiana
15 min