Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blinis
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- 2 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate
- 200 g di panna acida (crème fraîche) (vedere varianti)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di salmone affumicato a fette
- uova di lompo, a piacere (optioneel)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 577 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blinis con carpaccio di tonno
1h
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Guacamole Tex-Mex
5min
Vellutata di salmone in crosta
1h 50 min.
Bicchierini capresi
30min
Scones ai mirtilli con burro di noci e miele
30min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1h
Filet mignon alle mele e Roquefort
25min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Pollo con salsa al curry
50min