Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Feta
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di liquore greco a base di anice (Ouzo)
- 30 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 305 kJ / 73 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 6.3 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Manzo alla Stroganoff
1h
Orzata Valenciana
8 Std. 10 Min
Chawan mushi
35 min
Ramen di mare
2h 50min
Aspic di pesche e mirtilli
7 Std.
Chop suey ai gamberi
1h
Salsa turca
10 Min
Crumble con biscotti secchi, pere e caramello
1h
Salsa rubra
30 Min
Salsa appetitosa
10 Min
Agliata verde
15 Min