Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Feta
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di liquore greco a base di anice (Ouzo)
- 30 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 305 kJ / 73 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 6.3 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa appetitosa
10 dk
Salsa selinuntina
15 dk
Salsa tartara
10 dk
Salsa ai porri caramellati
30 dk
Bloody Mary
10 dk
Purea di topinambur
40 min
Salsa alla paprika, lime e noce brasiliana
10 dk
Ceviche di salmone
48h 15min
Salsa di cipolle al balsamico
35 min
Agliata verde
15 dk
Salsa belga
Keine Bewertungen
Vichyssoise
6h