Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di farina di ceci, consentita da prontuario
- 330 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di lievito in polvere, consentito da prontuario
- 10 alici fresche, pulite ed aperte a libro
- 80 g di patate, pelate e a fette (2-3 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Torta al cioccolato (senza glutine e senza uova)
45 Min
Pane arabo (senza glutine)
1h 35min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 godz. 55 min
Tortini di grano saraceno (senza glutine)
35 Min
Pane con farina di piselli (senza glutine)
4 godz. 5 min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2 godz. 40 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Crostini alle lenticchie (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40 Min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35min