Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di farina di ceci, consentita da prontuario
- 330 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di lievito in polvere, consentito da prontuario
- 10 alici fresche, pulite ed aperte a libro
- 80 g di patate, pelate e a fette (2-3 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Piadina (senza glutine)
1sa 20 dk
Mousse di miglio (senza glutine)
1sa 10 dk
Mix di farina integrale (senza glutine)
10 Min
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2h 50min
Pane con farina di piselli (senza glutine)
4 Std. 5 Min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 Std. 35 Min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 Std. 50 Min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10 min