Compatibele versies
Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crocchette di patate e porro
- 500 g di acqua
- 600 g di patate a pasta bianca, pelate a pezzi
- 30 g di porro
- 30 g di olio extravergine di oliva
Salsa al tartufo nero
- 70 g di tartufo nero fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 25 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1067 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Torta di spinaci e carote al vapore
1sa 5 dk
Polpette di manzo e salsiccia
40 min
Purè di carote speziato
50 dk
Tortini di zucca
1h 20min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 dk
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1h 20min
Patate duchessa
1h
Patate svedesi
55 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1 Std. 30 Min
Flan di cavolfiore
45 dk
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 dk