Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di foglie di cavolo verza a listerelle
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 160 g di fette di pane
- 200 g di pancetta affumicata a fette
- 200 g di Fontina a tocchetti
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2734 kJ / 653.5 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 45.8 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Indivia belga gratinata
1 Std. 20 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 godz.
Mini quiche al radicchio
1h 10min
Paparot
1 godz. 5 min
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8h
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Sformatini di uova e funghi
40min
Torta salata champignon e provola
1 godz. 5 min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1h 30min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1h 30min
Peperoni alla piemontese
55min