![Zuppa gratinata con pancetta e Fontina Zuppa gratinata con pancetta e Fontina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bba33cdc-f736-4013-a0dd-51b602afa19c/Derivates/a472d470-960c-454e-8014-31c84c3ec9b0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di foglie di cavolo verza a listerelle
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 160 g di fette di pane
- 200 g di pancetta affumicata a fette
- 200 g di Fontina a tocchetti
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2734 kJ / 653.5 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 45.8 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche ai finocchi e porri
1 godz. 10 min
Zuppa di baita
45 Min
Quiche asparagi e bacon
1 godz. 45 min
Baccalà alla portoghese
1 godz. 10 min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1 Std. 35 Min
Apple pie
1 godz. 20 min
Quiche pere e gorgonzola
1 Std.
Indivia belga gratinata
1 godz. 20 min
Torta salata con pomodorini e olive
1 godz. 10 min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3klst
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 godz.
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min