Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di foglie di cavolo verza a listerelle
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 160 g di fette di pane
- 200 g di pancetta affumicata a fette
- 200 g di Fontina a tocchetti
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2734 kJ / 653.5 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 45.8 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Zuppa di pane nero
30 Min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10 phút
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Indivia belga gratinata
1 Std. 20 Min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1h 35min
Baccalà alla portoghese
1h 10 phút
Quiche pere e gorgonzola
1 Std.
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55min