Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di foglie di cavolo verza a listerelle
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 160 g di fette di pane
- 200 g di pancetta affumicata a fette
- 200 g di Fontina a tocchetti
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2734 kJ / 653.5 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 45.8 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Vellutata di carciofi e taleggio
55min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1sa 30 dk
Vellutata di salmone in crosta
1h 50 min
Zuppa di baita
45 min
Zuppa di pane nero
30 min
Sformato di baccalà
3 godz. 30 min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1sa 30 dk
Porri in crema delicata
35 min
Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi
1h 15 min