Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di farina tipo 00
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 - 2 acciughe sott'olio ben scolate
- 1 spicchio di aglio
- 90 g di burro a pezzi
- 600 g di acqua
- 500 g di cimette di cavolfiore, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 920 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Indivia belga gratinata
1h 20min
Cavolo rosso stufato
45min
Moussaka di lenticchie
1h 30min
Ratatouille
40min
Cavolfiori gratinati
50min
Contorno di verdure
25min
Muffin salati
1h
Gratin di zucca e castagne
1 Std. 10 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Broccoli in salsa di ceci
40min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Contorno di verza
35min