Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di farina tipo 00
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 - 2 acciughe sott'olio ben scolate
- 1 spicchio di aglio
- 90 g di burro a pezzi
- 600 g di acqua
- 500 g di cimette di cavolfiore, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 920 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di verdure
25 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Broccoli in salsa di ceci
40 min
Verdure all'orientale
10 min
Gratin di patate
50 min
Subrics
50 min
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50 min
Erbazzone reggiano
2h
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1h 10min
Torrette di patate ai broccoli
1h
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1óra 40p
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5 min