Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di pasta sfoglia
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 30 g di burro
- 300 g di spinaci freschi in foglia
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di Parmigiano Reggiano in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Purè di zucca e porri
45 Min
Brisèe ratatouille
1h 30min
Verdurine in sfoglia
1h
Torta salata al tonno e ciliegini
1h 30min
Insalata di pasta con tonno affumicato, finocchi e olive
30 min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1h 30min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 godz. 40 min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1h 20 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10 Min
Peperoni ripieni alla feta
55 min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h