Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
-
100
g di robiola
of 100 g di formaggio fresco spalmabile - 4 uova
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 250 g di farro perlato cottura 20 minuti
- 1200 g di acqua
- 300 g di asparagi verdi puliti, a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 20.9 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzotto con ceci e verdure
30 dk
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40 min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40 min
Couscous integrale con lenticchie e menta
30 dk
Farro alle carote con frittata
50 min
Zuppa di legumi con frittatina saporita
45 min
Misto di cereali con zucchine alla menta e tonno
35 min
Insalata di orzo vegetariana
40 min
Farro saltato con piselli e carote
45 min
Farro con seppie e verdure
35 min
Insalatona di orzo
40 min
Insalata di orzo con verdure (vegan)
55 min