Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Capesante
- 1 scalogno piccolo
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 30 grani di pepe rosa
- 18 capesante con la corolla, sgusciate e lavate in acqua limone e sale
Puré
- 300 g di latte intero
- 700 g di patate, pelate e a fette sottili (3 mm)
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- 30 g di burro
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 36 grani di pepe rosa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1473 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2h
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30min
Salmone in salsa di lamponi
2 Std. 50 Min
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Cacciucco
1h 20min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40min
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1h 5min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min