Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di succo di limone
- 65 g di latte
- 50 g di formaggio erborinato a pezzi
- 20 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 10 g di burro
- 300 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 854 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 10.31 g
- Koolhydraten
- 8.92 g
- Vetten
- 14.08 g
- Vezels
- 0.35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zabaione
15 Min
Bonèt
2 Std.
Focaccia al formaggio
55min
Mini bonet
2 Std.
Tagliolini al tartufo
45 Min
Quiche pere e gorgonzola
1 Std.
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 Min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10 Std.
Crema di mais (creamed corn)
30 Min
Sformatini di asparagi
45 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Soufflé al Castelmagno
55min