Finocchi ripieni al cous cous
TM31 TM5 TM6

Finocchi ripieni al cous cous

4.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g di cous-cous
  • 750 g di acqua
  • 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 3 finocchi grossi
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 fetta di limone, preferibilmente biologico
  • 50 g di uva passa, ammollata in acqua tiepida e strizzata
  • 6 prugne secche denocciolate a tocchetti
  • 6 albicocche secche denocciolate a tocchetti
  • 3 rametti di finocchietto selvatico, lavato e asciugato
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 g di succo di limone

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1570 kJ / 375 kcal
Eiwitten
7.4 g
Koolhydraten
66.8 g
Vetten
10.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten