Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cous-cous
- 750 g di acqua
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 finocchi grossi
- 2 pizzichi di sale
- 1 fetta di limone, preferibilmente biologico
- 50 g di uva passa, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 6 prugne secche denocciolate a tocchetti
- 6 albicocche secche denocciolate a tocchetti
- 3 rametti di finocchietto selvatico, lavato e asciugato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1570 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 66.8 g
- Vetten
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1h
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5sa 15 dk
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1h
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30 min
Mattonelle di miglio in salsa
45min
Fagioli e verdure
30 min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min
Riso basmati e seitan con citronette al limone
40min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1hod. 40min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20min