Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di cipolla bianca in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
-
1
pezzettino di radice fresca di zenzero
of ½ cucchiaino di zenzero in polvere - 2 semi di cardamomo
- 1 foglia di alloro secca
- 2 pizzichi di cannella in polvere
- 40 g di burro
- 300 g di code di gambero, pulite
- 230 g di latte
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 240 g di riso basmati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1623 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 11.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo Yassa
1h
Riso basmati e ratatuia di melanzane
1h
Tortilla hack alla curcuma
1h 30min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25min
Orzo al curry, gamberi ed emulsione al basilico
1h
Riso cantonese allo zenzero
35min
Pollo alla paprika con riso venere
30min
Pollo al Rum e cocco
2h 30min
Riso basmati mango e gamberi
45min
Pollo con salsa al curry
50min