Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zuppetta di pesce e ceci
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di molluschi cefalopodi misti puliti e a pezzi (seppie, totani, calamari, ecc.)
- 400 g di passata di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di cozze fresche pulite
- 350 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di acqua
- 140 g di ceci in scatola sciacquati e sgocciolati
- 1 pizzico di pepe macinato
Polenta
- 400 g di farina di mais bramata
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio raso di sale grosso
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3491.5 kJ / 834.5 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 103.4 g
- Vetten
- 29.2 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Zuppa di pesce misto
40 Min
Zuppa del pescatore
50 min
Brodetto alla triestina
1 Std.
Brodetto di Fano
1 Std.
Stelle di mare
30 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Vellutata di castagne e pastinaca
1 Std.
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Zuppa di crostacei e seppie
1 Std.
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.