Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zuppetta di pesce e ceci
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di molluschi cefalopodi misti puliti e a pezzi (seppie, totani, calamari, ecc.)
- 400 g di passata di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di cozze fresche pulite
- 350 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di acqua
- 140 g di ceci in scatola sciacquati e sgocciolati
- 1 pizzico di pepe macinato
Polenta
- 400 g di farina di mais bramata
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio raso di sale grosso
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3491.5 kJ / 834.5 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 103.4 g
- Vetten
- 29.2 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzotto alla marinara
35min
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1j
Zuppa di mare con patate
55 Min
Trofie al sugo di pesce
1j
Brodetto alla triestina
1j
Cassola cagliaritana
1j
Brodetto di Fano
1j
Zuppa del golfo
1 Std. 30 Min
Cacciucco
1h 20min
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min