Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisè al basilico
- 300 g di farina
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 150 g di burro morbido
- 90 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 cipollotto a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio intero
- 300 g di zucchine, a listarelle
- 1 pizzico di sale
-
250
g di ricotta fresca di bufala
of 250 g di ricotta di pecora - 3 uova
- 80 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Comporre la torta
- 6 fiori di zucca, lavati e privati del pistillo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 891 kJ / 514 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Brisèe ratatouille
1 godz. 30 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Crostata salata di spinaci
1h
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1 godz. 30 min
Torta di asparagi
1h 10min
Quiche asparagi e bacon
1 godz. 45 min
Torta salata di zucca e spinaci
1 godz. 50 min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1h
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2h 20min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 godz. 30 min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 godz.