Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa di zucca
- 40 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Timballini di riso venere
- 300 g di riso Venere
- 400 g di brodo vegetale caldo
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20 min
Cake pops natalizie
4h
Tagliolini alla zucca
1 Std. 20 Min
Bocconcini di polenta e salsiccia al forno
1h 25min
Calamaretti ai pistacchi
30 Min
Insalata con primo sale e noci
20 min
Crostini di polenta con tonno affumicato
1 Std.
Mini quiche al radicchio
1 Std. 10 Min
Bicchieri di semifreddo al caffè (senza lattosio)
3 Std. 30 Min
Gnocchi zucca e salmone
1h 5min
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1 Std.