Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 foglie di cavolo verza
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
-
300
g di funghi porcini freschi a dadini
of 300 g di funghi porcini surgelati a dadini - 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di prosciutto cotto a pezzi grossolani
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1 uovo
- 200 g di ricotta vaccina fresca
- 1 carota a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 cipolla a pezzi
- 150 g di acqua
- radice fresca di zenzero grattugiata, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 506 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolfiori gratinati
50 min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1 godz. 40 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Zuppa di ceci e polpettine
50 min
Involtini di verza capunet agrodolci
35 min
Zuppa di patate e carciofi
1 godz.
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min