![Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9f4caa7f-3418-4bc8-95ec-cc538ec7ac0e/Derivates/25fe9982-0cd8-4b3f-934b-8a3987f02f8e.jpg)
Compatibele versies
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano reggiano (a pezzi 2-3 cm)
- 30 g di mandorle pelate
- 50 g di foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di fagiolini verdi freschi
- 500 g di patate a fette 4-5 mm
- 500 g di acqua
- 200 g di scamorza a fettine
- 70 g di latte
- pomodori q.b. per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1574.5 kJ / 376.3 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane ripiene light
1h
Strudel di verdure
2h
Polpette di melanzane
45min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 Std.
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1h
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8 Std.
Strudel di broccoletti
1 Std. 40 Min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1 Std. 10 Min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Burger di zucchine
1h