Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
60
g di anacardi spellati
of 60 g di mandorle pelate - 30 g di lievito alimentare alimentare
- ½ cucchiaino di sale marino integrale
Tagliatelle al farro
- 300 g di farina di farro + q.b. per infarinare
- 140 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Pesto di avocado
- 1 avocado maturo (circa 200 g), la polpa a pezzi (4-5 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- mandorle a lamelle tostate a piacere (optioneel)
- pomodori secchi a pezzi (1 cm) a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1736 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 26.4 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35min
Riso integrale al pesto di rucola
45min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25min
Pesto di avocado
15min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Noodle di soba con tofu
35min
Polpette di soia
55min
Trionfo rosso agli aromi
1h
Spaghetti di carote con pesto di avocado raw
15min
Pasta al pesto di cavolo nero
40min
Spaghetti integrali con pesto di asparagi e semi di papavero
45min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20min