Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
60
g di anacardi spellati
of 60 g di mandorle pelate - 30 g di lievito alimentare alimentare
- ½ cucchiaino di sale marino integrale
Tagliatelle al farro
- 300 g di farina di farro + q.b. per infarinare
- 140 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Pesto di avocado
- 1 avocado maturo (circa 200 g), la polpa a pezzi (4-5 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- mandorle a lamelle tostate a piacere (optioneel)
- pomodori secchi a pezzi (1 cm) a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1736 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 26.4 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli ripieni di tofu affumicato e verdure
1h 30min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 min
Zuppa di quinoa
35 min
Condimento avocado e basilico
20 min
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
30 min
Penne seitan, mandorle e salvia
20 min
Polpette di soia
55min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20 min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1h 40min
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50min
Caserecce ai semi, uvetta e melanzane (vegan)
50min