Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva, + q.b.
- 8 pomodori piccoli
- 5 pizzichi di sale, a piacere
- 2 cucchiai di erba cipollina fresca
- 1 cucchiaio di erbe aromatiche della Provenza
- 1 uovo
- 250 g di ricotta
- 60 g di Feta, a dadini
- 2 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 1 cipolla, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1613 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pomodori ripieni al tonno
40 min
Peperoni ripieni alla feta
55 min
Uova filanti
15 min
Involtini di zucchine ai fiocchi di latte
40 min
Finocchi ripieni
1 godz.
Indivia belga gratinata
1 godz. 20 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Torta salata champignon e provola
1 godz. 5 min
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Sformato di finocchi
1 godz.
Frittata gusto pizza
50 min
Insalata russa allo yogurt
1 godz.