Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 40 g di pinoli
- 40 g di mandorle a lamelle
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di zenzero secco macinato
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 700 - 750 g di cimette di cavolfiore
- 2 spicchi di aglio
- 4 cipollotti, a rondelle
- 4 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di funghi freschi a fette
- 30 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- 300 g di patate americane dolci, pelate e a dadini (1 cm circa)
- 50 g di uvetta sultanina
- 80 g di spinaci baby freschi a pezzi
- 12 albicocche secche denocciolate, a striscioline
- ½ cucchiaino di sale, a piacere
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1721 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure al curry
1h
Cavolo farcito
1h 10min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25 min
Zucca al curry
45 min
Melanzane ripiene di quinoa
1 Std. 35 Min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1 godz. 30 min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50 min
Couscous di cavolfiore (vegan)
15 dk
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Fave in umido
1h
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 min