Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 100 g di lenticchie
- 100 g di aceto
- 1 cipolla rossa di Tropea a listarelle
- 20 g di zenzero a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 200 g di cous cous
- 400 g di brodo vegetale bollente
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
- Voeding
- per 5 porzioni
- Calorieën
- 6501.9 kJ / 1554 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 191.6 g
- Vetten
- 68.3 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 19.3 g
- Natrium
- 5549 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous spinaci e uvetta
45min
Farro saltato con piselli e carote
45min
Cous cous vegetariano di Marrakech
50min
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1h
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1h
Orzotto con ceci e verdure
30min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40min
Couscous di cavolfiore (vegan)
15min
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1h 35min
Insalata di cereali con ratatouille di verdure e Feta marinata al lime e zenzero
1h
Farro alle carote con frittata
50min
Farrotto integrale alle verdure
50min