Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 100 g di lenticchie
- 100 g di aceto
- 1 cipolla rossa di Tropea a listarelle
- 20 g di zenzero a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 200 g di cous cous
- 400 g di brodo vegetale bollente
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
- Voeding
- per 5 porzioni
- Calorieën
- 6501.9 kJ / 1554 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 191.6 g
- Vetten
- 68.3 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 19.3 g
- Natrium
- 5549 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzotto con ceci e verdure
30 min
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1h
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40 min
Insalata di cereali con ratatouille di verdure e Feta marinata al lime e zenzero
1h
Couscous integrale con lenticchie e menta
30 min
Farro asparagi e frittatina in forma
45 Min
Bastoncini di pesce con salsa alla zucca
1h
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1h
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1h 5min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4 Std. 20 Min
Farro saltato con piselli e carote
45 Min
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
30 min