Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di porri a fettine
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di carote, pelate e a bastoncino
- 150 g di carote viola, pelate e a bastoncino
- 150 g di asparagi a tocchetti
- 150 g di bietole, le foglie a listarelle
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 507.2 kJ / 121.2 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grano con crema di cavolfiore e prosciutto
40min
Zuppa di patate e mais
55min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min
Zuppa di maiale e funghi
Nenhuma avaliação
Vellutata di carote e pastinaca
50min
Zuppa gitana
1 Std.
Zuppa montanara
1 Std.
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1 Std.
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Minestra di zucca e riso integrale
1 Std. 20 Min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min