Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di porri a fettine
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di carote, pelate e a bastoncino
- 150 g di carote viola, pelate e a bastoncino
- 150 g di asparagi a tocchetti
- 150 g di bietole, le foglie a listarelle
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 507.2 kJ / 121.2 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di carote e sedano con olio alle erbe
45min
Zuppa leggera con verdure di primavera
35min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50min
Minestra di grano saraceno e cicoria
55min
Integratore per le difese immunitarie
5min
Pomodori ripieni di funghi e frutta secca
1h 5min
Delizia di pollo al crescione
50min
Zuppa di grano con verdure
45min
Cime di rapa e cous cous
35min
Minestra a crudo
30min
Jota triestina
2h
Antica minestra ai broccoletti
45min