Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla dorata
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di porro a rondelle
- 200 g di zucchine a pezzi (1 cm)
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 350 g di riso rosso (cottura 35-40 minuti)
- 850 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaini rasi di erba cipollina fresca tritata
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di radice fresca di zenzero, grattugiata fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1125 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1h 35min
Insalata di riso rosso e mele
50 min
Minestra di orzo e piselli secchi
1 godz.
Riso integrale con bietole
1h 15min
Cous cous spinaci e uvetta
45 min
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1 godz.
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50 min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55 min
Insalata di riso integrale (vegan)
1 godz.
Insalata di riso rosso
1 godz.
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50 min
Riso integrale al pesto di rucola
45 min