Orzo al curry, gamberi ed emulsione al basilico
TM6 TM5

Orzo al curry, gamberi ed emulsione al basilico

4.3 (16 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 750 g di acqua
  • 10 g di sale
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di curry in polvere
  • 320 g di orzo perlato
  • 16 code di gambero sgusciate e pulite
  • 200 g di ceci lessi in scatola, sgocciolati

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1954 kJ / 467 kcal
Eiwitten
36.4 g
Koolhydraten
65.1 g
Vetten
8.6 g
Vezels
10.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten