Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di mele, sbucciate e a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 20 g di gherigli di noci
- 80 g di formaggio Montasio a pezzi
- burro q.b.
- 6 fette di pane di segale imburrato
- 60 g di pancetta di maiale a fette
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 952.5 kJ / 227.7 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 Min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50 Min
Sformatini di asparagi
45 Min
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2h 10min
Crema di burrata con verdure
1h 5min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Involtini di spada al basilico
15min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 Std. 35 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min
Mousse di salmone su tartine di segale
15min