Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di farina di mais
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cubetti di lardo
- 150 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 950 g di brodo vegetale
- 200 g di verdure miste (radicchio, cicoria, valeriana, sedano ecc.) a pezzi
- 100 g di crauti in scatola, sgocciolati
- sale q.b. (optioneel)
- pepe nero macinato q.b. (optioneel)
- 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
- 4 fette di pane casereccio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2352.2 kJ / 562.2 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 29.4 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle
1óra
Goulash ungherese
1 godz. 45 min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 Min
Jota triestina
2h
Salsa alla reggiana
15 min
Vellutata ai baccelli di piselli
35 Min
Zuppa del nord
1h 10min
Millecosedde alla calabrese
1h 30min
Chutney di zucca
1h 10min
Zuppa di baita
45 Min
Salsa della nonna
3u. 30min