Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di farina di mais
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cubetti di lardo
- 150 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 950 g di brodo vegetale
- 200 g di verdure miste (radicchio, cicoria, valeriana, sedano ecc.) a pezzi
- 100 g di crauti in scatola, sgocciolati
- sale q.b. (optioneel)
- pepe nero macinato q.b. (optioneel)
- 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
- 4 fette di pane casereccio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2352.2 kJ / 562.2 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 29.4 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo verde
35 min
Riso e porri
30 min
Polenta ai porri
1h 5 min
Jota triestina
2h
Zuppa di cipolle
1h
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Strudel di ricotta e pane
2h 30min
Bougatsa greca miele e pistacchi
4 godz.
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Arroz Rojo (Riso rosso messicano)
30 min